Být čarodějkou je prostě úžasné, nebo chcete-li kouzelné.
 
Slovo čaroděj je složeno z čar a dějů. Někoho to fascinuje a někdo se toho bojí. Tu moc mají všichni, ale ne každý si ji uvědomuje. A pokud ji vidí u někoho jiného, může se jí bát. Bojí se, protože ji neumí ovládat, nemá moc sám nad sebou. Není propojený s přírodou, bojí se živlů, které je také možné v životě používat. Jenže co má jeden, chtěl by druhý a místo toho, aby požádal a nechal se poučit, zasvětit, páchá často zlo na lidech, kteří čáry a děje berou jako svoji přirozenost. A to se stalo osudným mnoha mužům a hlavně ženám. Protože ty mají ještě jiné čáry a umí i učarovat mužům.
 
Dřív jsem svátek pálení čarodějnic odmítala, ale teď ho slavím s radostí, že se čas čarodějů a čarodějek vrátil. A vím, že mezi ně patřím, tak proč ho neostavit?
Ale ne pálením v ohni, ale zapálením ohně v nás všech. K tomu prvnímu není vůbec žádný důvod. Nejednalo se o totiž o nějaké čarodějnice, které by lidem ubližovaly, ale většinou o ženy, které byly velmi moudré laskavé, pomáhaly ostatním, byly to léčitelky. Problém byl v tom, že byly sebevědomé a většinou taky krásné.
 
Krása vyzařovala z jejich nitra – to bylo to ČARO. Bylo to světlo, které můžeme vidět v očích malých dětí. Takové světlo září skrze celou naši bytost, protože jsme šťastní, jsme naprosto ve své spontánnosti a přirozenosti, stejně jako malé děti. Pro mnohé je to velmi lákavé. Velmi rádi by si na to světlo sáhli, ale pokud jim nebylo dovoleno, vždy se našel důvod, proč takovou ženu jakýmkoliv způsobem potrestat.
 
Viděla jsem mnohokrát při terapii takové ženy, jak trpěly, byly pranýřovány, upalovány a byly to ženy, které dnes za mnou přišly s tím, že se bojí mluvit pravdu, že se bojí vyjádřit, že se bojí být samy sebou. Jak jinak. Když za to byly potrestány. Díky bohu, že v dnešní době můžeme být těmi léčitelkami a nejsme za to upalovány, že můžeme říkat pravdu, že můžeme být ve své přirozenosti a spontánnosti. Pokud někdo tento dar má, může ho projevit volně a svobodně.
 
A tak zapalme ohně (hlavně ty v našich srdcích) a ohně radosti a oslavy za to, že můžeme. Krásný den všem, co mají ČARO a chcete-li, napište, jakým ČARem vládnete – ať už jsou to byliny, vůně, šaty, šperky, nebo co jiného čarujete….
 
Mitra ❤️